Behandelingen

Behandelingen

Voetreflex

In de voeten weerspiegelt het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend mechanisme gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. 

Bij voetreflex plus wordt er niet alleen op de reflexzones gemasseerd, maar ook op de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op voeten, onderbenen en knien. Dit versterkt en versnelt de effecten van een behandeling. 

Voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen en daarmee om eventuele blokkades te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen, waardoor lichaam en geest weer in evenwicht raken. Dit heeft als gevolg dat afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd. Tevens worden de hormoon- en zenuwfuncties verbeterd.

Voor wie?

Voor iedereen die lichamelijke klachten ervaart, gegrond aan verschillende oorzaken varierend van stress tot overbelasting. 
Deze massage is ook zeker aan te raden aan mensen met chronische pijn en andere blijvende ziekteverschijnselen. Naast een ontspannende en pijn verlichtende werking heeft het ook een preventieve werking.

Voetreflexmassage is absoluut geen geneesmiddel is. Het is slechts een therapie om pijnen (tijdelijk) te verlichten. Wel wordt het natuurlijke herstelvermogen van een persoon gestimuleerd.

Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit.

Gezichtsbehandelingen

Kalahari gezichtsbehandelingen

Iedere huid is uniek is, en de behoeften van de huid verschilt van tijd tot tijd. Daarom werken we niet met standaard behandelingen. Iedere behandeling begint met een huidanalyse om vast te stellen wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Onze Kalahari huidexpert helpt je naar jouw optimale huidconditie op een verantwoorde en gezonde manier. Wij werken volgens het unieke Kalahari concept. Dit concept is gericht op échte huidverbetering met werkzame en verantwoorde ingrediënten.
Ontwikkeling en kennis staan bij ons hoog in het vaandel. Onze Kalahari huid experts gaan regelmatig op training om hun kennis op het hoogste niveau te houden en bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Hierdoor bent u verzekerd dat je de beste behandelingen en het beste huidverzorgingsadvies krijgt.

Kobido Massage

Deze Japanse massage techniek betekent letterlijk ”Het traditionele pad van de schoonheid”

Het verjongt de gezichtshuid door gebruik te maken van meridianen, acupunctuurpunten en lymfedrainage. Kobido-massage is niet te vergelijken met andere vormen van gezichtsmassage. Ze regenereert, stimuleer de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, ontspant en bevordert de ontwikkeling van collageen. 
Kobido-gezichtsmassage is erg doeltreffend voor het behandelen van droge of vette huid, acne, rimpels, migraines. Het is bovendien een van de meest effectieve natuurlijke behandelingen om de veroudering van de gezichtshuid tegen te gaan.
De massage verbetert de gezondheid en de vitaliteit van de gezichtshuid en helpt problemen voorkomen. Het geeft een totaal gevoel van welzijn. 

Microneedling

Met onze microneedling behandelingen zorgen wij voor een zichtbare en voelbare verbetering van de kwaliteit van je huid. Hiervoor maken we gebruik van professionele en actieve serums. Tijdens en na de behandeling voel je de huid veranderen. Na de behandeling werken de hoogwaardige producten nog even door. De huid vernieuwt zich opzienbarend en voelt merkbaar strakker, gladder en steviger. Het voordeel van microneedling is dat het bij vele problemen kan worden ingezet. Doffe of vlekkerige huid – huid wordt zichtbaar egaler door celvernieuwing Grove en onregelmatige structuur – huid wordt gladder door de helende factoren Verlies van veerkracht en stevigheid -aanmaak van nieuw collageen en elastine. Beginnende rosacea – huid wordt dikker en roodheid vermindert zichtbare lijntjes – plumping effect door het insluizen van hoogwaardige werkstoffen Littekens- Verzachten van verschillende soorten littekens zoals acne littekens of atrofische littekens. Een behandeling met Microneedling heeft grote algemene huidverbeterende eigenschappen. De behandeling Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. De behandelde huid wordt verdeeld in zones en de dieptewerking wordt per zone bepaald. Er wordt met de microneedling maakt op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid. De huidspecialist maakt horizontale, verticale en diagonale banen over de huid. Doordat de naaldlengtes kunnen worden afgestemd per regio is het zelfs mogelijk – in tegenstelling tot laserbehandelingen – om veilig de huid rondom de ogen te behandelen. Fijne lijntjes verzachten en huidverslapping bij de ogen wordt hierdoor tegengegaan. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met tussen vloeistof die bestaat uit o.a. hyaluronzuur – een natuurlijke vochtbinder – en eventueel aanvullende actieve stoffen met antioxidanten, oplichtende of anti-aging ingrediënten.