Massages

De perfecte oplossing voor een gezond en vitaal lichaam is massage. Kies de massage die bij je past en voel je weer fit en ontspannen. Bij serieuze klachten werken we samen naar het gewenste resultaat, waarbij we verschillenden soorten behandelingen op elkaar afstemmen. Voetreflex is een fantastische manier om het zelf genezend vermogen te activeren. De Su Jok therapie is geweldig bij het verlichten van acute pijn of blokkades. Ik wens je gezondheid en ontspanning!

Rug-nek-schoudermassage

Hierbij worden nek, schouderbladen, rug en onderrug gemasseerd. Dit zijn de gebieden waar veel mensen spanningsklachten ervaren. Na deze massage ervaar je meer ontspanning. De spieren zijn soepel en blokkades zijn opgeheven. Deze massage geeft verlichting en vermindert hoofdpijn en migraine klachten.

Ontspanningsmassage

Ontspan je lichaam en geest met een ontspanningsmassage en kom los van de dagelijkse dosis stress. Met deze massage kom je echt even helemaal tot rust. Door je te ontspannen, verlaag je je stressniveau en voorkom je verschillende klachten zoals bijvoorbeeld burn-outklachten.

Zwangerschapsmassage

Ben je zwanger?  Gun jezelf en het kindje in je buik het intense gevoel van ontspanning. De massage wordt door een ervaren masseur gegeven die gespecialiseerd is in zwangerschapsmassage. Deze massage is gericht op het welzijn van moeder en kind en het verlicht eventuele zwangerschapsklachten. Hierbij wordt het speciale zwangerschapskussen op de massagetafel gebruikt.

Voor alle massages gelden onderstaande prijzen:

30 min. 30,- 60 min. 58,-

45 min. 45,- 90 min. 80,-