Massages

Massage is heel belangrijk voor  lichaam en geest. Het brengt ons weer in balans en heft blokkades op. Bij Qihealth ben je op het goede adres als het gaat om massage. Hier wordt er echt naar je geluisterd en werken we naar een goede gezondheid van het lichaam toe. Ervaar een heerlijk weldadig gevoel.

Rug-nek-schoudermassage

Hierbij worden nek, schouderbladen, rug en onderrug gemasseerd. Dit zijn de gebieden waar veel mensen spanningsklachten ervaren. Na deze massage ervaar je meer ontspanning. De spieren zijn soepel en blokkades zijn opgeheven. Deze massage geeft verlichting en vermindert hoofdpijn en migraine klachten.

Ontspanningsmassage

Ontspan je lichaam en geest met een ontspanningsmassage en kom los van de dagelijkse dosis stress. Met deze massage kom je echt even helemaal tot rust. Door je te ontspannen, verlaag je je stressniveau en voorkom je verschillende klachten zoals bijvoorbeeld burn-outklachten.

Zwangerschapsmassage

Ben je zwanger?  Gun jezelf en het kindje in je buik het intense gevoel van ontspanning. De massage wordt door een ervaren masseur gegeven die gespecialiseerd is in zwangerschapsmassage. Deze massage is gericht op het welzijn van moeder en kind en het verlicht eventuele zwangerschapsklachten. Hierbij wordt het speciale zwangerschapskussen op de massagetafel gebruikt.

Voor alle massages gelden onderstaande prijzen:

30 min. 30,- 60 min. 58,-

45 min. 45,- 90 min. 80,-